Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
barneyyapq

Tais Tehä Hyvää, Kun Niin Huokasit Se Sano Virnistäen Ja Vetäs Oven Perässään Kii.

Upotin kaluni hänen liukkaaseen pilluunsa ja mietin mielessäni, että onpa todella kireä pillu. Normaalivartaloinen, ei lihava - eikä laiha, rinnat sopusuhtaiset villapuseron pullotuksesta päätellen. Hetken ympärilleen katseltuaan hän näki minut ja tuli pöytääni istumaan. Yhdessäoloa ja seksiä, mitä nyt kumpikin haluaa. Kerroin kuka oli ja samoin teki Kaisa. Otin sen suuhuni ja kielellä pyörittelin sen ympärillä. Hän kiitti tapaamisesta ja oli miettinyt jo uutta tapaamista.

Vampyyrin paluu

Muu porukka oli lähtenyt kaupunkiin koska sairaan ihmisen katseleminen ei ole mitenkään mukavaa. Kylmä ulkoilma tulvahti sisälle ja se hyväili kalseilla kourillaan silkkipyjaman alla olevaa vartaloani. He ovat toistaiseksi elossa mutta ovat sen verran uneliaita etteivät jaksa eväänsä väräyttää", David virkkoi.

Jos haluatte jatkoa niin kertokaa
"Oliko ikävä?"Tällä tavoin minä kyllä parantuisin, yksin ja hylättynä.

Orjan päiväkirja 10

Masteri kiitteli mun antavaa olemusta ja käski mun lämmittää meille molemmille saunan.

Se laitto camin päälle ja mä näin itteni näytöltä. Mä vetäsin nopeesti käteni pois haaroistani.Paine helpotti suolessa, enkä mä pystyny enää kuroon reikääni umpeen vaan päästin koko kusilastin ulos.

Masteri tuli mun viereen ja alko venytteleen mun nännejä.

”Kyllä orja vielä oppii” se sano ja irrotti mut slingistä.

Ja mä olin veskissä alta sekunnin.Ei oo enää niin kiree kun aluks" se supisi mulle, veti pyyhkeen ympärilleen ja lähti pois.

"Mutkun mä en kestä enää tätä selibaattia" mä sanoin itkien ja valahdin Mikan eteen polvilleni. Mitähän vittua se tolla tarkotti, mietin kun siirryin pukkarin puolelle kädet edessäni.Se vaan naurahti mulle ja lähti pois. Noh, siihen ei ollu muuta keinoo kun rikkoo koko vehje. "Tais tehä hyvää, kun niin huokasit" se sano virnistäen ja vetäs oven perässään kii.

"Mitä vittua se orja nyt oikein yrittää" se karju mulle.

Review, osa 1

Liikkutan kättäni hitaasti reidelläsi ja omasta mielestäni viekoittelevasti, kuin lupaa kysyen edetä pidemmälle. Nousemme ja menemme aulan kautta hisseille painaen kerroksesi nappia.Käteni, joka on ollut paikallaan jo hetkisen alkaa hitaasti liikkua paljaalla reidelläsi hameen alla ylemmäksi. Olemme molemat kiimaisia ja himokkaita, valmiina nauttimaan aikuisten esteettömästä seksistä. Haluat, että imen ja nuolen keskittyneesti klitorista samalla hyväillen rintojasi, kunnes laukeat suuhuni vaikertaen ja kimurrellen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl